Financieel inzicht en plan

Wij adviseren en/of begeleiden particulieren, werknemers, zzp’ers, ondernemers en dga’s bij hun financiële planning of het aankopen van hun pensioen- en/of lijfrente-uitkering.

Met geavanceerde software geven wij u snel én effectief inzicht in uw persoonlijke financiële situatie en die van uw partner op dit moment, bij arbeidsongeschiktheid, overlijden én (vroeg)pensioen. Financiële planning is geen doel, maar helpt u verstandige keuzes te maken om uw financiële doelen te realiseren.

Het doel is natuurlijk een financiële situatie nu én in de toekomst die aan uw verwachtingen en doelstellingen voldoet. Uiteindelijk willen we toch allemaal voldoende inkomen nu én bij arbeidsongeschiktheid, voor de nabestaanden en/of op het moment dat we minder gaan werken of stoppen met werken?

Door het beantwoorden van concrete vragen over uw wensen en doelen, kunnen wij door slimme grafieken u direct laten zien of en wanneer er inkomenstekorten ontstaan en hoe groot die zijn. Alles in netto (gezins)inkomen per maand. In hetzelfde gesprek maken wij samen een financieel optimaal plan voor het oplossen van de inkomenstekorten die u wenst te voorkomen en welk(e) tekort(en) u eventueel accepteert. Dit leggen wij voor u vast in een helder en persoonlijk financieel plan. Dat geeft u en uw gezin financiële rust!

Voor een voorbeeldrapport klikt u hier: FinancieelRapport_Voorbeeld.

Uw investering: € 490,- en maximaal 2 uur tijd!
Deze dienstverlening is vrijgesteld van BTW als u de intentie heeft dat wij voor u gaan bemiddelen of de intentie heeft een verzekering af te sluiten om een eventueel inkomenstekort te vermijden.

Wilt u meer inzicht in én een plan voor uw financiële toekomst? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.