Diensten Hertgers Pensioen Advies

Particulieren, werknemers, zzp’ers ondernemers en dga’s

Particulieren, werknemers, zzp’ers, ondernemers en dga’s adviseren en/of begeleiden wij bij:

Meer informatie over deze diensten vindt u door op de bovengenoemde diensten te klikken.

Werkgevers

Werkgevers en werknemers adviseren en begeleiden wij bij hun employee benefits zoals de pensioenregeling, levensloop-, arbeidsongeschiktheids-, ongevallen- en verzuimregeling en eigenrisicodragerschap voor de WGA en ZW. 

Pensioencommunicatie

Met een unieke interactieve totaaloplossing voor pensioencommunicatie informeren wij uw medewerkers over pensioen en de overige verzekerde arbeidsvoorwaarden (employee benefits).

Informatie over deze totaaloplossing vindt u op de pagina pensioencommunicatie.

Ondernemingsraad en personeelsvertegenwoordiging

De werkgever moet de ondernemingsraad (OR) om advies of instemming vragen voor het vaststellen, wijzigen of intrekken van arbeidsvoorwaarden. Ook bij kleine ondernemingen moet een vorm van medezeggenschap worden georganiseerd.

Meer informatie vindt u op de pagina OR en PVT

Pensioen due diligence

Bij een fusie of overname worden de arbeidsvoorwaarde pensioen en de overige werknemersverzekeringen nog vaak vergeten, terwijl die vaak veel impact hebben voor kopers, verkopers en medewerkers.

Bij elke fusie, overname of splitsing, is het belangrijk om vooraf de risico’s met betrekking de arbeidsvoorwaarde pensioen en werknemersverzekeringen te onderzoeken. In het verleden is er vaak veel fout gegaan bij verzekerde pensioenregelingen. Recente uitspraken hebben dat bevestigd. Daardoor moesten werkgevers hoge schadevergoedingen uitkeren. 

Meer informatie vindt u op de pagina pensioen due diligence  

Accountants en advocaten

Aan accountants en advocaten leveren wij, Hertgers Pensioen Advies en Pensioenmanagement Nederland, pensioenexpertise. Door onze eigen kennis en zeer omvangrijke ervaring of via specialisten uit ons netwerk, hebben wij altijd een antwoord op uw vragen.

In het verleden is er vaak veel fout gegaan bij verzekerde pensioenregelingen. Wijzigingen zijn vaak doorgevoerd zonder een welbewuste instemming van de medewerkers. Recente uitspraken hebben tot grote schadevergoedingen geleid. Onze kennis van pensioenrecht én kennis van (oude) pensioenproducten helpen de situatie in kaart te brengen.

Nog steeds nemen bedrijven soms ten onrechte niet deel aan een verplichte bedrijfstakpensioenregeling en/of cao of zijn aangesloten bij een verkeerd bedrijfstakpensioenfonds. De financiële gevolgen kunnen zeer groot zijn, omdat een aansluiting dan vaak met terugwerkende kracht plaatsvindt.

Daarom is het voor u en uw klanten belangrijk om schade te voorkomen of te beperken. Wij pakken dit graag voor u of samen met u op. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.  

Vergelijkingskaarten Hertgers Pensioen Advies

Op een vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als u meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kunt u financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kunt u bepalen welke het best bij u past.

U kunt hieronder een vergelijkingskaart downloaden voor:

Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n vergelijkingskaart. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Let op! In deze vergelijkingskaarten beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze informatie is dus niet specifiek afgestemd op uw situatie.

Dienstenwijzer Hertgers Pensioen advies

In de dienstenwijzer, die u hieronder kunt downloaden, informeren wij u over wie wij zijn, wat wij doen etcetera. 

Dienstenwijzer Hertgers Pensioen Advies vs 2.0  

Benieuwd wat Hertgers Pensioen Advies voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op